Fråga oss

Snickarappen Fönstra

 

Varför Fönstra?

Fönstra gör jobbet enklare och smidigare för alla fönstersnickare och används till att snabbt få en korrekt fönsteroffert. Det sker genom att snickaren lägger in vilka fönster som behövs, tillbehör och eventuellt arbetskostnad i Fönstra. Appen är kopplad till snickarens lokala återförsäljare av varumärkena SP- och Traryd Fönster och återförsäljaren svarar med en automatisk eller en personlig offert. Givetvis görs också alla beställningar i Fönstra och så även slutbesiktningen efter installationen av fönstren.

 

Vad tycker de som fönstrar?

För snickare Magnus Österberg och bygghandlare Erik Lindström har Fönstra gjort att de sparar mycket tid, det blir färre fel och de gör fler affärer.

 

 
 

Behöver du som snickare support?

Här finns en instruktionsfilm. Du kan även få personlig hjälp. Svenska Fönster ger support via e-post under dagtid och på telefon på vardagar fram till klockan 20.
support.fonstra@svenskafonster.se, 0271-291 76

 

Google Play Android  App Store Apple


SP Fönster ingår i Svenska Fönster AB som är en av Sveriges ledande och mest miljövänliga fönstertillverkare. Svenska Fönster AB tillverkar även Traryd Fönster och Lingbo Kulturfönster.
Svanen logotyp